M-Pen by Mesoestetic (microneedling)

M-Pen by Mesoestetic

Microneedling is dé nieuwste revolutie in de behandeling van huidvernieuwing en geeft uitstekende resultaten bij huidveroudering waarbij vernieuwing van de huid gestimuleerd wordt.

Met de M-Pen van Mesoestetic wordt de lederhuid met fijne naaldtjes net genoeg verwond om de vrijmaking van groeifactoren te bekomen. Honderden uiterst kleine kanalen worden gemaakt waardoor de aanmaak van collageen en elastieke gestimuleerd wordt. Uw huid wordt zo sterker, weerbaarder, egaler van kleur en dikker.

Tijdens de microneedling therapie wordt er een mesotherapie ampoule toegediend. Dit is een vloeistof van Mesoestetic met zorgvuldig gekozen ingrediënten (hyaluronzuur, vitamine C en E, peptides,…). Deze penetreert tegelijk diep in de microkanalen, waardoor het huidverbeteringseffect versterkt wordt.

Microneedling resulteert in een gladdere, frissere huid, verfijning van grove poriën, rimpels en fijne lijntjes, verbetering van de huidstructuur, vermindering van bruine vlekken. De behandeling is uitermate veilig, met minimale bijwerkingen. Bovendien mag u na een kuur een langdurig effect verwachten.